Gelaatsverzorging

NOON

De perfecte mix tussen salonbehandeling en thuisverzorging
Om acne, pigmentatie, huidveroudering of andere huidproblemen aan te pakken zijn professionele salonbehandelingen en dagelijkse thuisverzorging een gouden combinatie. De behandelingen door Shiva’s Beauty met paraceutische peelings en professionele producten zorgen voor intensieve probleemoplossing.

Afhankelijk van de aard en mate van het huidprobleem stel ik een behandelplan voor u op. Met dit behandelplan wordt in kuurverband het huidprobleem aangepakt en zult u merken dat, naarmate de kuur vordert, op hele korte termijn resultaten al zichtbaar zullen zijn. Na de kuur is een 4 tot 6 wekelijkse onderhoudsbehandeling nodig om het behaalde resultaat te behouden.

De thuisverzorgingsproducten van NOON bevatten eveneens zuren en dankzij de DermShield™ bescherming kan u de producten dagelijks thuis gebruiken. Daarmee wordt de huid voortdurend ‘getraind’ en in uitstekende conditie gebracht en gehouden.

Ella Baché

De basis van Ella Baché wordt gevormd door hoogwaardige sleutel-ingrediënten uit groenten, fruit en planten. Afgestemd op huidtype en huidconditie biedt Ella Baché unieke behandelmenu’s die bestaan uit originele behandeltechnieken

 • Beaute express
  45€
  30 min
 • Normale gelaatsverzorging
  65€
  60 min
 • NOON verzorging
  89€
  60 min diepere werking
 • Acne NOON voor student
  30€
  korte acne behandeling voor studenten

Gelaatsverzorging

Taking care of your skin is more important than covering it up

BLIJF OP DE HOOGTE MET ONZE NIEUWSBRIEF