Over ons –
Een persoonlijke benadering

Bij Shiva’s Beauty staat u centraal. Met alle aandacht voor de verzorging en persoonlijke benadering nemen we de tijd om u te ontvangen en u te adviseren in zowel de verzorging als het verdere thuisgebruik. We zijn een luisterend oor en willen u begeleiden in uw verzorgingen. Vermits we vol energie en passie zitten kan je steeds op ons professioneel advies rekenen.

Nathalie Wouters

Graag stel ik me even voor:

Hey, mijn naam is Nathalie Wouters en ik ben 41 jaar. Trotse mama van 3 prachtige kinderen. Al meer dan 20 jaar ben ik een gediplomeerde allround schoonheidsspecialiste. Ondertussen al meer dan 15 jaar ben ik de drijvende kracht achter Shiva’s Beauty, een gevestigde waarde in Wilrijk. Nog steeds doe ik mijn job met veel passie en liefde. Jullie laten genieten en in de watten leggen  geeft me voldoening. Vol energie en passie blijf ik mezelf steeds uitdagen om jullie steeds een fijn gevoel te geven. Jullie laten stralen is mijn drijfveer.

When I make my clients smile that’s real succes

Daphne Snoeckx

Graag stel ik me even voor:

Hey, mijn naam is Daphne Snoeckx en ik ben 28 jaar. Ongeveer 10 jaar geleden heb ik mijn stage gelopen bij Shiva’s Beauty, en ben ik afgestudeerd als allround schoonheidsspecialiste. Op carrière gebied ben ik een andere weg ingeslagen maar de passie voor het vak is gebleven. Waardoor ik achter de schermen de passie ben blijven voeden. Nu 10 jaar later kan ik de passie weer helemaal laten openbloeien om samen met Nathalie jullie te ontvangen, en jullie met een glimlach de deur te laten verlaten.

Do all things with Love

Beauty dreams

When you are supporting

a small business

you are supporting

a dream

Relaxation

Ontspanning, mooi maken, genieten en een welverdiende me-time staan centraal bij Shiva’s Beauty

Gelaatverzorging

Rust en ontspanning doen wonderen voor jezelf en je geest. Tegenwoordig is het niet altijd even makkelijk daar tijd voor te vinden.

Een gelaatsverzorging is dan ook voor velen een moment voor zichzelf.  Een moment waarop je een ander over je laat ontfermen.

Ontharen

Waxen is een efficiënte ontharingsmethode. Dankzij de ontharing met wax geniet u wekenlang van zijdezachte benen, armen, oksels, bikinilijn, rug, borst, …

Handen

Mooie verzorgde nagels, dat willen we natuurlijk allemaal.  Ondanks dat je het wellicht zelf niet merkt, vallen mooie nagels direct op bij andere mensen. Met kunstnagels zie je er verzorgd uit en maak je meteen een goede indruk.

Gel of Polygel kan worden gebruikt bij zowel verlenging als een versteviging van de nagels

Voeten

Een gespecialiseerd voetverzorger doet meer dan een basis verzorging, wij staan in voor de preventie en verzorging van huid- en nagelaandoeningen. Wij maken komaf met eeltpitten, eeltplekken, ingegroeide teennagels, kalknagels, ….