Over ons –
Een persoonlijke benadering

Bij Shiva’s Beauty staat u centraal. Met alle aandacht voor de verzorging en persoonlijke benadering neem ik de tijd om u te ontvangen en u te adviseren in zowel de verzorging als het verdere thuisgebruik. Ik ben een luisterend oor en wil u begeleiden in uw verzorgingen. Vermits ik liever alleen werk, kunt u steeds op mijn professioneel advies rekenen.

Beauty dreams

When you are supporting

a small business

you are supporting

a dream

Relaxation

Ontspanning, mooi maken, genieten en een welverdiende me-time staan centraal bij Shiva’s Beauty

Gelaatverzorging

Rust en ontspanning doen wonderen voor jezelf en je geest. Tegenwoordig is het niet altijd even makkelijk daar tijd voor te vinden.

Een gelaatsverzorging is dan ook voor velen een moment voor zichzelf.  Een moment waarop je een ander over je laat ontfermen.

Ontharen

Waxen is een efficiënte ontharingsmethode. Dankzij de ontharing met wax geniet u wekenlang van zijdezachte benen, armen, oksels, bikinilijn, rug, borst, …

Handen

Mooie verzorgde nagels, dat willen we natuurlijk allemaal.  Ondanks dat je het wellicht zelf niet merkt, vallen mooie nagels direct op bij andere mensen. Met kunstnagels zie je er verzorgd uit en maak je meteen een goede indruk.

Gel of Polygel kan worden gebruikt bij zowel verlenging als een versteviging van de nagels

Voeten

Een gespecialiseerd voetverzorger doet meer dan een basis verzorging, wij staan in voor de preventie en verzorging van huid- en nagelaandoeningen. Wij maken komaf met eeltpitten, eeltplekken, ingegroeide teennagels, kalknagels, ….